Selasa, 23 Ogos 2011

owwhh ayam penyet !!!


hye semua , selamat membuat persiapan raya kawan2 .... hehhehe .... haaa kali nih cerita tentang ayam penyet pulak . korang tau pada 22 ramadan , my hubby datang kolumpo jumpa sapaer lagi kalaw bukan jumpa wife tercenta...hehehhehe....dia datang dah petang ..so we olls pergi ler pasar ramadan b4 melantak kat restoren .. yang eja nih teringin bebeno mkn ayam penyet yg di jual di pasar ramadan seksyen 27 nih...terbaikkk waaa storyyy lu...sedih jugak masa pegi 21hb tu coz dah beratur panjang2 sampai turn eja leh pulak ayam tuh habiss...iskkkk sek baik x peknenn..law tak melelehh air liur anak eja...hakk hakk !!! so sambung citer balik pasal en hubby ... dia kata tak payah la mkn ayam penyet tu, kang kat restoren order je apa nak mkn ...masalah sekarang nih teringin nak mkn ayam penyet sek27 jugak...so demi memenuhi citarasa wife dia ..kita orang pon beli laaa....pastu kita orang check in restoren d'kelate... menuu penuh atas meja ..mcm2 en hubby eja order..korang tau apa jadik lepas azan !!!! haaaaaaaaaaa.............................................> habis ayam penyet eja kena kebas dek hubby eja...dia kata SEDAPPP Nyeeeee....sup ekor kemana, ayam golek kemana habis ayam penyet eja...tak habis sampai situ lg esok tuh bebuka kat bangi umah  my sista .. eja tanya hubby eja nak mkn apa ??? aper dia jawab nak ayam penyett ... alamakkkkkkk !! jenuhh carik kkat bangi ... alihhh time sahur dapat jugak hubby eja ayam penyett ( XDER LER PENYET SGT ...pecel ayam ) .... pasni lik tepeng dia soh carik lak kat tepeng kot2 ada juall.....tu sajaa laa.....byeeee !!! selamat hari raya maaf zahir dan batin...

2 ulasan:

  1. hihihiii...cam sodap jek aym penyet tuh ija..hihihiii...tapow wak lik kg ckit wakakaaaa...

    BalasPadam